ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dissabte, 9 d’abril del 2011

A dormir amb els peixos!!

Ahir es va viure, la que espero sigui la primera de moltes, la gran batalla en alta mar.

Em refereixo a Axies and allies: war at sea. L'armada imperial nipona es va enfrontar a la seva arxienemiga, la flota americana. Despres d'hores de combat, i quan el fum de les canonades es va esvair es va fer palesa l'inminent derrota de la flota japonesa.

Durant el desplegament inicial, la flota japonesa molt mes ben posicionada i amb una potència de foc superior, veia propera la victòria i es va llençar a un atac massiu contra el seu rival. El americans, mes pacients, i després de reorganitzar les seves linies van realitzar un seguit d'atacs selectius molt afortunats, que van netejar el cel de bombarders enemics.

Poc a poc la impotència dels bombarders japonesos per assolir els seus objectius i la fèrria defnsa antiaèria americana van decantar la balança de la batalla fins al dramàtic final de la flota imperial envoltada de submarins enemic i assetjada pels vaixells aliats.

I es que la potència sense control no serveix de res, i els errors d'estratègia es pagen.

Esperem que aquesta batalla doni peu a moltes d'altres.

1 comentari:

  1. Som una trepa de novatos tots plegats. Tot just comencem a aprendre. Si èssent novells ja la liem parda, quan tinguem experiència les batalles les rtransmetran en prime time a la TV. I si no, "al tiempo!"

    ResponElimina