ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

divendres, 5 de juny del 2009

ÚLTIMA HORA CUADERNAVIA GUYS

última hora - canvi d'entrenador (nota de premsa)

Hores abans de l'inici del primer partit d'aquesta temporada la Junta Directiva del Cuadernavia Guys (CG) ha decidit substituir el seu entrenador.

L'actual entrenador i director tècnic del club Posi, fill de Nari, ha deixat la banqueta i ha tornat als despatxos. El seu lloc ha estat ocupat per Olaf, "Martell de Thor", Pedraforca, fins no fa massa jugador de la línia defensiva de l'equip.

La trajectòria d'aquest barbesllargues ha estat impressionant. Després de jugar i passar sense pena ni glòria per diversos equips nans va aterrar al CG per reforçar la defensa. L'aposta personal del president per confiar en jugadors i tècnics nans s'ha vist recompensada amb les aportacions d'Olaf al joc de l'equip. La seva lesió ara fa dos anys semblava que havia acabat amb la seva carrera esportiva però lluny d'això va poder reincorporar-se abans d'acabar la darrera temporada. L'actual president ha dit: Els seus esforços i compromís amb el club han provocat que se li oferís el càrrec d'entrenador convertint-se d'aquesta manera en el primer jugador nan que passa a entrenar un equip humà.

La notícia ha estat rebuda amb satisfacció per una afició enhtregada a aquest jugador agressiu , fins i tot violent, al camp però que fora del terreny de joc es torna d'allò més afable i proper.

Olaf, en les seves primeres dedicacions, ha declarat: Convidaré a aiguamel de les Muntanyes Marines a tot el públic assistent si guanyem el nostre primer partit contra les transmissors de totes les pestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada