ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dimecres, 14 d’octubre del 2009

BOWL A BOWL

En un comunicat emés aquest matí pel Consell de Direcció dels Famous Cheese Rats se'ns fa saber que el jove equip de Blood Bowl es dissol indefinidament per manca d'entrenador. El Delegat de Comunicació ens ha informat de la marxa de G.R.R. Splintter al nou equip de sauris YAOTL COATL (Els Guerrers Serp): "...ha rebut una oferta dificil de rebutjar. Es veu que els dirigents de l'equip de sauris creuen que Splintter és la rencarnació del deu Kinich Ahan i han ofert a l'ex entrenador dels F.C.R. tot l'or que tenien a les seves arques.."
Per aquest motiu els F.C.R. abandonen qualsevol competició de Blood Bowl i rebutgen qualsevol premi que poguessin haver obtingut, si es que en tenien cap, durant la seva curta trajectoria en el món del Blood Bowl.
Fons fidedignes ens comenten que s'estan plantejan reconvertir-se a un equip de Rugbi Blood, esport que consideren més senyor i més just en els seus campionats. Però això només és un rumor perque de moment no hi ha al nostre pais cap competició de Rugbi Blood.

5 comentaris:

  1. KIMIL K'I'IK' K'IILKAB!!!
    ("morireu sangs calenta" crit de guerra dels YAOTL COATL abans d'un partit)

    ResponElimina
  2. Tant me fa esclafar rates de clavaguera que sopar sargantanes amb chile. Prepareu-vos!

    ResponElimina
  3. Que es això del Rugbi Blood.
    Es un nou joc? si es per matar orcs, elfs, rates, doncs hem pot interesar.

    ResponElimina
  4. Com que no puc crear un nou post, ho publico aquí, a veure què en penseu.

    www.doctoralban.com/doctoralban/LRB5_Castellano_ver3.pdf

    ResponElimina