ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

divendres, 16 d’octubre del 2009

L’ultima de Woody

Bon dia, bona tarda, bona nit:

Si volíeu una altra critica doncs dues tasses.
Parlaré de Si la cosa funciona, pel·lícula de Woody; ja era hora que tinguéssim un guio bo del Woody. Portava dues pelis que la veritat no m’ha acabaven de fer el pes.
Es nota que es un guio que va escriure pels anys 70.
Es el pur estil Allen.
Un personatge com el Boris que es enginyós, una mica cregut, prepotent, pessimista, amb psicosis de malalties absurdes, es un estrany misantrop de Manhattan, amb una gran opinió de si mateix i mala opinió del rasa humana; Uns diàlegs molt enginyosos, tens que esta molt atent.

En Boris coneix a una ingènua noia del sud (Evan Rachel) que deixa la seva família per viure a New York. Quan els seus estrictes pares viatgen a Manhattan per fer-la torna doncs es veuen immersos en sorprenents i confuses situacions romàtiques, descobrint l’amor depèn en gran part de la casualitat.
Per cert surt el actor Ed Begley Jr que alguns recordaran pel paper que feia a la sèrie “A cor obert”, i sinó vol dir que eren massa petits per veure aquesta magnifica sèrie.

El actor Larri David ja havia participat en altres films com “Días de radio” i “Historias de Nueva York” això si em papers petits. Es una encarnació dels papers que interpretava Allen a les seves pel·lícules. I ara no te ganes de sortir o possiblement per que es massa gran per alguns papers.

Woody torna a rodar a New York que portava uns quatre anys que no ho feia, torna a dedicar la pel·lícula a la importància de la casualitat de la vida.

La recomano si voleu passar una bona estona.

Doncs fins aviat.
Bon cap de setmana.

1 comentari: