ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dimarts, 23 de març del 2010

FORMULA D: GRAN PREMI DE FRANÇA


Ja ha arrencat el mundial de FORMULA D. Es va disputar el Gran Premi de França amb una nombrosa participació. Fins a 9 cotxes van omplir la graella de sortida per correr la carrera més renyida i emocionant que es recorda a Erebor.

Després de les rondes classificatòries la pole la va ocupar el bòlid vermell de l'Àlex seguit per aquest ordre a la sortida: Poza, Morgana, Jaime, Hamilton, Valin, Pedro, Emerson F. Giordani i Villadelprat Gio i Rosa. La primera volta va ser de tanteig i es van veure situacions d'autèntic embús a les corbes. Algún cotxe va patir una mala sortida però no hi va haver massa incidents. Alguns pilots van fer gala d'una conducció arriscada que els va portar a forçar massa la mecànica del seu vehicle.

El primer pas per la línia de meta va ser el següent: 1er Morgana, 2on Gio, 3er Alex, 4art Hamilton, 5è Poza, 6è Pedro, 7è Jaime, 8è Rosa i 9è Valin
A la segona volta es van marcar distàncies entre el cap de cursa i el darrer classificat. El grup es va estirar força i alguns pilots ja no podien arriscar massa. Havien desgastat massa el cotxe a la primera volta en la lluita pel liderat de la cursa, que va ser ferotge. Al capdavant es va definir un petit grup de pilots que es va disputar els punts. Altres, en veure impossible la victòria van optar per aixecar el peu de l'accelerador i amarrar el puntet.

Al final de la cursa, brillant i merescuda victoria de Morgana, seguida pel Poza i en Jaime, que va arrabassar la 3ª plaça a l'Àlex a la darrera corba.
Només hi va haver una retirada. Valin va abandonar perque va trencar el motor després d'una excelent remontada a la segona volta.
Això és tot per ara. Demà publicarem la classificació del Mundial.

5 comentaris:

  1. Emocionant carrera. Enhorabona al guanyador, perdò guanyadora. Segur que va fer servir la seva poderosa màgia per guanyar...
    Molt bé en Jaime. Vinga, noi!
    Decebedor en Hamilton. M'esperava més d'aquest "xulillo". A veure que fa a les següents curses.

    ResponElimina
  2. Xulillo? Això no m'ho diràs a la cara!!!Eh?!!
    Em sembla que et passarà com al Madrid, parles massa aviat i el teu pilot només ha quedat 3 en una cursa. Ja veurem que passa a Monterrey, no veuras ni el meu tub d'escapament.

    Salut

    Hamilton

    ResponElimina
  3. Molt bona la foto eh? La imatge no era del final de la cursa i el fotograf ja va tenir la visió de qui guanyaria.
    Serà premonitori que el segon de la foto sigui Hamilton? Potser vol dir que farà podi a la propera?
    Què en diu la bruixa?

    ResponElimina
  4. La bruixa ha fet un post que heu ignorat, com no!!!

    Però allà vosaltres!!! La meva màgia poderosa farà que guanyi les curses en les que el meu cotxe groc corri.

    Patiu pobres mortals!!! I mireu de lluny l'estela daurada que deixa el meu cotxe!!!

    JA, JA, JA!!! (riure diabòlic)

    Morgana

    ResponElimina
  5. Enhorabona a la vencedora de la primera cursa del mundial!!

    Estem solventant petits problemes tècnics que em van fer perdre la 3a posició però...a Monterrey ja us apretaré els cargols!!!

    ResponElimina