ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dijous, 22 d’abril del 2010

Gran Premi de Monterrey


Ja s'ha disputat la segona cursa del Mundial de Fórmula D El Gran Premi de Monterrey.

Val a dir que aquesta cursa, a diferencia de l'anterior, va tenir un clar dominador en la figura de Pedro que després d'assolir la pole position va encapçalar la cursa de cap a fi. Tan sols als darrers revolts va ser inquietat per Poza. Al final es va imposar Pedro completant una cursa impecable. Cal destacar que aquest ha estat un circuit lent que ha posat a prova la técnica de pilotatge dels participants.

El podi el van completar Poza i Valin que va córrer una darrera volta excepcional. Morgana i Jaime van perdre pistonada al tram final de la cursa i van quedar fora dels punts. També va acabar la cursa la pilot Rosa que va evitar els nombrosos xocs que hi va haver al llarg de tota la competició. Per la seva banda Alexei es va revenjar de Jaime i el va rebassar sense paliatius gairebé a la darrera corba.

Mala sort un altre cop per Hamilton que va haver d'abandonar per problemes al xasis. També va abandonar Gio per identics problemes després de múltiples topades.
Fins aquí la crónica de la cursa.

Ben aviat les classificacions.

7 comentaris:

  1. Fonts ben informades ens han comunicat que sembla ser que l'Scuderia de l'Ippocampo Rampante ha demanat que sigui investigada la avant-penúltima corba de la cursa en la que el seu pilot, el debutant Emerson F. Giordani i Villadelprat, va veure com el seu cotxe no va poder evitar la frenada del cotxe que anava al seu davant en plena corba. Els múltiples incidents que hi va haver al llarg de tota la cursa quan costava obrir forat i tots els vehicles s'amuntegaven a totes i cadascun dels revolts de l'exigent circuit de Monterrey no justifiquen una maniobra si més no dubtosa en un moment en que les distàncies ja s'havien espaiat, el podi estava decidit i només calia assegurar els punts creuant la línia d'arribada.

    ResponElimina
  2. El pilot de l'escuderia Blau & Vermell demana, de la mateixa manera que s'investigui aquests pilots que amb la seva conducció temeraria aconsegueixen fer fora de la cursa al màxim aspirant al títol.
    "Creiem, va dir Hamilton, que això és una conxorxa judeo-masònica per fer minvar les possibilitats de l'escuderia." "...i reclamem, per rentar la cara a l'organització, una investigació seriosa."

    e.f.e

    ResponElimina
  3. No he guanyat la cursa per una petita errada en una de les darreres corbes, però el meu cotxe va aguantar amb estocitat totes les picades il·legals de la resta de cotxes!!!
    Això si! segueixo primera en la classificació!!!
    La petita Alien potser no em deixa competir a la propera cursa, però no us confieu, tornaré disposada a remontar posicions!!!

    ResponElimina
  4. Les picades van ser legals tot i que no haurien de ser desitjades per les greus conseqüències que comporten. Recordeu els abandonaments que hi va haver.
    El que cal és una conducció menys agressiva i no donar les culpes a l'organització. Això és com fallar un gol i donar la culpa a l'àrbitre. Xuta millor!...

    ResponElimina
  5. Cal felicitar la brillant estratègia que van plantejar alguns equips i que els va portar a fer canvi de neumàtics. Es va revelar com una estratègia molt encertada.

    ResponElimina
  6. Per cert: NO TINC FOTOS del gran premi de Monterrey.Per això no hi ha imatges.

    ResponElimina
  7. A sobre sense fotos. Clar així no es pot demostrar les irregularitats d'alguns pilots, el que deia una conxorxa, si és que!

    ResponElimina