ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

diumenge, 4 d’abril del 2010

Presentació IPPOCAMPO RAMPANTE


Aprofitant el ressò mediàtic que tenen les curses de la nostra germana gran, l'escuderia de l'IPPOCAMPO RAMPANTE s'ha presentat en societat.

Els cotxe verd i groc serà conduït aquesta temporada per un debutant, el brasiler Emerson F. Giordani i Villadelprat. Després de la primera cursa on va protagonitzar una espectacular remuntada que el va dur de la penúltima posició a quedar-se a les portes dels punts va declarar "Les primeres sensacions han estat molt bones. S'ha notat el treball de tot l'equip, una feina que sovint no es veu però que ha fet possible que en determinats moments arribessima encapçalar la cursa"

El mític TVN, allunyat durant molt de temps de l'alta competició ha tornat per posar-se al capdavant d'aquest projecte "Tot en el nostre equip és un homenatge als que han fet gran l'esport de les quatre rodes. Confiem que els resultats ens acompanyin en les properes curses. Tenim un equip competitiu i un pilot jove i motivat; una combinació que no pot fer altra cosa que història. "


2 comentaris:

  1. Giancarlo Massa per La Voz del Emperador14 d’abril del 2010, a les 17:38

    EL rotatiu italià "Il telegrama della matina" s'ha fet ressò de les declaracions que el veterà pilot F.A va fer al tabloide anglès "The Moon" on, referint-se al disseny d'alguns dels cotxes de l'actual mundial, va declarar "Si en el meu temps es van investigar difusors i alerons flexibles, ara caldria no treure l'ull d'ajuts no del tot humans(...)Invocar déus propicis és una cosa però invocar els elements en benefici propi o per malmetre els competidors va contra l'esperit de tots els reglaments"

    ResponElimina
  2. Veig que la por que em teniu es comença a mostrar!!!

    Quina diferència hi ha entre invocar déus o invocar elements???

    A més, us recordo que us vaig oferir els meus encanteris i cap de vosaltres gosa demanar-ne!!!

    Així doncs, menys queixes de covards i ens veiem al circuit de Monterrey (això si cap de vosaltres es queda plorant a caseta!!!)

    ResponElimina