ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dimecres, 22 de setembre del 2010

Gio valora el campionat de Fórmula D

(Extret de la Voz del Emperador)

Un cop més La Voz del Emperador recull en exclusiva unes declaracions. En aquesta ocasió han estat les primeres paraules que el pilot de l'Ippocampo Rampante, Emerson F. Giordani i Villadelprat, Gio, ha fet en referència la darrer campionat aprofitant la presentació del lema del seu nou patrocinador i que lluirà a la seva granota en totes les curses del proper campionat.

Sense cap mena de dubte el millor del campionat ha estat el bon ambient creat abans, durant i fins i tot després de la cursa entre pilots, mecànics i propietaris. Possiblement el fet de no tenir un MotorHome propi sinó un de comunitari ho ha facilitat. Cal felicitar l'organitzador per aquesta bona iniciativa. Ha continuat afegint Si alguna cosa és millorable són els horaris. La relaxació i el bon rotllo que impera en el paddock fa que costi arrenca els motors. això ha provocat que enguany no s'hagi pogut fer cap cursa a tres voltes, repte que seria interessant plantejar-se en el proper campionat.

Preguntat sobre alguna de les polèmiques que hi ha hagut enguany Gio ha dit Són coses de la cursa i que queden al circuit. Si algú vol veure més enllà és cosa seva però són ganes de buscar tres peus al gat.

Per acabar ha fet referència a un tema que la comissió tècnica de l'Ippocampo Rampante està estudiant i que espera poder presentar a tots els participants en l'Assemblea General. En concret ha parlat de la possibilitat de premiar la volta ràpida, com ja es fa en altres categories. Ja hem fet algunes proves privades però hi ha petits detalls tècnics que cal millorar abans de fer una proposta oficial que pugui ser seriosa.

Gio lluint el seu nou patrocinador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada