ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dilluns, 20 de setembre del 2010

Solidaritat amb el F.C.Barcelona

(Cuadernavia Guys- Comissió de Comunicació)

La junta directiva, els jugadors i l'equip tècnic del Cuadernavia Guys encapçalat pel seu entrenador Olaf Martell de Thor Pedraforca volen fer arribar el seus ànims al jugador Lionel Messi i al seu equip després de la brutal entrada que va patir a les darreries del partit contra l'equip dels matalassos,

Tot i que es tracta d'esports diferents i que el grau d'agressivitat i duresa és molt diferent actituds com la del jugador, per ser anomenat d'alguna manera, Tomas Ujfalusi, són imperdonables. Fer una falta només per fer-la amb el risc que això suposa de fer mal quan ja no té cap sentit ni cap transcendència pel resultat final del partit no és digne ni esportiu.

Nosaltres ho hem patit en les nostres pròpies carns i, com en aquest cas, les conseqüències van ser lleus però això no treu que l'acció fos indigne d'un professional.

Ànims Lionel, estem amb tu i amb tots els que per la seva qualitat i bon joc només poden ser aturats amb violència fora de mida.

1 comentari:

  1. Como debe ser. Ya está bien de emplear la fuerza sin mesura, si otro objetivo que destruir al rival de un posible lucha por el título.
    Ya era hora que alguien fenediese a aquellos jugadores técnicos que tras tres saltos por encima la defensa contraia ven como el dia se convierte en noche,a veces por toda la eternidad.
    Basta de violencia en el deporte, sea cual sea. O es que las ratas de alcantarilla tienen menos derecho a córrer que otros?

    ResponElimina