ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dimecres, 25 de novembre del 2009

BLOODBOWL: ÚLTIMA HORA

Darreres notícies pels amants d'aquest esport.

Es va jugar un partit més de la lliga.
Murmansk Icebreakers 2
Fidels de Morgana 2

A punt van estar els Fidels de donar la campanada i vèncer als glaçonets. Un evident excès de confiança per part de l'equip nòrdic va permetre als Halflings dominar el partit 2 a 1 fins entrada la segona part. Els icebreakes van haver de treure l'orgull per empatar. Al final va haver oportunitats per ambdós equips però els nervis van poder amb els dos entrenadors. Empat just.

Estem a punt de cloure la temporada (Per fi). Tan sols queda un partit per disputar-se. El que enfrontarà als Fidels de Morgana contra Les Disciples. En quant s'hagi jugat aquest partit es darà per acabada la temporada. Esperem que els dos entrenadors es posin d'acord per disputar aquest important encontre!

Quant ja tinguem tots els resultats es clourà la temporada amb l'entrega de premis. Un acte "por todo lo alto" al que assistiran nombrosos vips de la lliga.

Un cop s'hagi acabat la temporada, ja s'ha preparat el que serà la base de la nova competició. Amb un sistema diferent de torneig, promet estar plena d'emoció i touchdowns. Tothom està frisòs per començar.

Això és tot de moment. Per més notícies canal Erebor Informació i als butlletins informatius d'Erebor Radio.

3 comentaris:

  1. Por fin, un deseo de espectaculo, diversión y TD sin hacer meción al uso de la violencia. Las bajas son inevitables en un deporte tan duro como este y forman de el.

    Felicidades a los dos entrenadores por un partido con goles y emoción.

    ResponElimina
  2. Tengo premio? Una camiseta del grupo quizá? Resulta que soy vuestro visitante numero 200. Os propongo, por este motivo crear un premio al jugador más limpio de la Liga Erebor dotado económicamente con 20000 monedas de oro, una cantidad acorde con mi modestia. Lógicamente este premio podría llevar mi nombre o el de algún otro héroe generoso al estilo de EL JUGADOR DESCONOCIDO.
    Los jugadores limpios acostubran a pasar desapercibidos pues no hieren ni matan y mucho menos cometen faltas. Acostubran a ser jugadores con habilidades que le favorecen su juego pero nunca de fuerza. Tampoco busca ridiculizar al contrario saltando por encima o aferrarse a su casilla al grito de "no nos moveran" cual roca imperturbable.

    ResponElimina
  3. HAVEU VIST QUINA CAPÇALERA MÉS XULA??

    ResponElimina