ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dijous, 5 de novembre del 2009

EL CUADERNAVIA GUYS, FLAMANT CAMPIÓ

(Cuadernavia Guys- Comissió de Comunicació)

A l'espera que ens arribin imatges en condicions i la corresponent crònica del partit (la cervesa i l'hidromel fan molt de mal) de moment ens haurem de conformar amb les declaracions fetes arran de gespa encabat del partit.

Preguntat sobre el partit, Olaf Martell de Thor Pedraforca, ha dit: Primer de tot vull felicitar el nostre rival. El gran partit que ha jugat, especialment en una segona part que ha tingut controlada gairebé fins el final fa més meritòria la nostra victòria. He de confessar que la consigna als meus jugadors només va ser Sortiu i divertiu-vos. Tot i les bones maneres apuntades a la lliga regular era un partit contra un rival molt més fort i experimentat que nosaltres. Si hi havia un equip favorit no erem nosaltres. En referència als sobtats canvis de temps ha afegit: Hem començat el partit amb pluja, la segona part s'ha reprès amb una calor asfixiant i hem acabat sota una terrible ventisca. Qui no vegi una ma estranya, potser alguna bruixa de la que no vull malparlar per si de cas i menys en aquests moments de susceptibilitat a flor de pell, que m'ho expliqui.

2 comentaris:

  1. Els Murmansk Icebreakers feliciten públicament el guanyador de la lliga 2009. La més sincera enhorabona per aquest títol (encara que no ens hàgim enfrontat). El proper partit que disputem us farem el passadís d'honor.

    ResponElimina
  2. En nom de Gedeó, Samsó., Ehud, Fefte, judit, Jeremies. Isaïes, Rut, Malaquies, Esther. Jonàs, ZAcaries, Jonatan, Olaf i en el meu propi, Aaron, darrer fitxatge de l'equip que encara no ha jugat cap partit, vull agraïr les felicitacions rebudes.

    Des d'aquí volem oferir la possibilitat de jugar un partit amistós a l'OIF Stadium als Murmansk Icebreakers. Aquest partit vol ser la primera edició del memorial "Hermini Siracusa i Perla" membre fundador dels Cuadernavia Guys mort al terreny de joc.

    També volem lamentar publicament la greu lesió d'un dels nostres darrers rivals en el trasncurs del partit que ens va enfrontar i que a causa d'una fractura en el coll ha perdut certa mobilitat. Ben segur que el seu entrenador i la resta de l'equip l'ajudaran i li facilitaran la seva recuperació.

    Salut i que els Td us acompanyin.

    Aaron, Passador verge dels Cuadernacvia Guys

    ResponElimina