ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dilluns, 9 de novembre del 2009

Invasió Imperial

Ahir al matí els carrers del centre de Barcelona van rebre la invasió de la Guàrdia Imperial amb Lord Darth Vader al capdavant. Una representació del grup de rol Erebor erem a l'Avinguda Gaudí, davant de l'Hospital de Sant Pau, admirant una colla de nens disfressats (Hallowen ja ha passat i per Carnaval encara falta.) quan de sobte, entre sons de timbals i tambors, van apareixer pel nostre costat un escamot de soldats imperials de tot tipus. Guàrdia d'assalt, conductors de motos, soldats dels deserts...tots comandats i dirigits per un impressionant Lord Darth Vader de quasi dos metres.
Era la 3a Desfilada d'Star Wars de Barcelona i a la qual vem participar en tot el seu recorregut ( de Sant Pau a la Sagrada Família) i vem fer el propòsit que l'any vinent la desfilada sera més lluïda perquè nosaltres hi pensem participar disfressats d'Star Wars. Així que tenim un any per pensar disfresses i fer-les.

Salut i República, i que la Força us acompanyi!!

3 comentaris:

  1. Endavant les atxes. A veure si és veritat lo de les disfresses. Pot ser molt emocionant!
    salut i república... i un cacaolat calent, és clar!

    ResponElimina
  2. Disfresses? Els uniformes imperials no són pas disfresses! Una mica més de respecte...aquests rebels! Ja se sap, no hi ha res a fer...

    ResponElimina
  3. Com que no puc crear enllaços, el publico aquí:

    Comixininos: http://www.comixininos.com/

    Botiga especialitzada en BloodBowl, està al carrer Encarnació. Fa comandes on-line.

    Si algún dels contribuïdors pot publicar aquest enllaç a la secció ídem...

    ResponElimina