ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dilluns, 5 de juliol del 2010

Crónica del G.P. Sudàfrica

Divendres passat va tenir lloc la penúltima cursa del mundial d'enguany. Aquesta cursa no va poder contar amb la participació de dos dels nostres millors pilots: En Pedro i l'Alexei. Des d'aquí esperem que es puguin reincorporar a les curses ben aviat.
Així doncs, només 7 pilots van estar a la graella de sortida encapçalats per en Gualterio Malatesta que en unes classificatòries brillants va aconseguir la pole position. En segona posició va partir la combativa Morgana i en Tercera posició el corcó Jaime. Després d'ells Poza, Hamilton i Rosa. tancant la graella en Gio.

En Hamilton no escarmenta i a la primera corba ja va patir una topada que li va comportar malmetre el seu xasis (quelcom habitual per a ell aquesta temporada).
El que no és tan habitual és que pilots de qualitat contrastada com en Poza es despistin i agafin les corbes a marxes inadequades. (Potser va tenir problemes amb en canvi de marxes) Això li va passar quan ja ocupava la segona posició i anava per la primera. Va perdre moltes opcions a la victoria final. Tot i això bona cursa per a ell, a la primera volta va passar 5è i al final 4art.
Mentrestant a Hamilton se li acumulaven els problemes ja que va forçar més del compte el motor que es va reescalfar. Definitivament, aquest noi està de pega.
Per la seva part en Jaime va anar de més a menys. D'anar a les primeres posicions als primers revolts de la cursa va arribar a anar l'ultim. Tot propiciat per un error de càlcul a l'entrada duna corba que no va arrbar a agafar. Podem afegir també que la seva decisió d'entrar a boxes per 1er cop a la temporada no va ser satisfactòria, tot i que va ser necessària.
El més destacable de la cursa , però, va ser el domini femení de la mateixa. La Rosa va fer la seva millor cursa fins al moment. A la sortida, va fer una sortida fulgurant que li va permetre arribar a les primeres posicions. Va bregar amb la Morgana per la primera posició durant la primera volta mantenint allunyats els altres pilots. A la segona volta la conducció segura i precisa de la Morgana es va imposar i va marcar el ritme de la cursa fins al final.
La Rosa no va poder culminar una excelent cursa ja que a manca de 2 revolts el cotxe va patinar al tenir els neumàtics ja molt gastats. Va arribar en 6ena posició.
En Gualterio, que va començar 1er es va desinflar a mida que avançava la cursa i va acabar en 7ena posició. Sembla que el seu cotxe no ha agafat el ritme de competició.
Tot el contrari que en Gio, que va anar el darrer una bona part de la cursa i que en una fulgurant 2a volta va acabar en una molt meritòria i sorprenent 2a posició a l'agafar la darrera corba en 6ena velocitat!! i avançar uns quants rivals. Per acabar dir que el circuit va esdevenir molt exigent i a aquestes alçades de la temporada va obligar als pilots a fer una conducció més agressiva, la qual cosa es va traduir en errades de pilotatge.

Així les coses el proper i darrer G.P de San Marino promet emocions molt i molt fortes!


RECORDEU PILOTS!
EL PROPER DIVENDRES DIA 9 DE JULIOL FINAL DE TEMPORADA!
CURSA DEL G.P.DE SAN MARINO.
NO HI FALTEU!!

2 comentaris:

  1. I falta explicar, com sempre, que en Hamilton va quedar tercer i què encara té possibilitats de quedar segon (no com altres) i deixar-vos a tots amb un pam de nassos. Però ja hi estic acostumat, la conxorxa judeo-masònica contra mi arriba fins i tot a la direcció del campionat, què hi farem. Els resultats finals diràn.

    Hamilton

    ResponElimina
  2. Comunicat de l'escuderia The Red Star Industries:

    Després dels incidents i accidents soferts pel nostre monoplaça i l'espectacular trencada de motor patida al GP de Barcelona que ens va obligar a no córrer el Gp de Sudàfrica, i que quasi van provocar la nostra retirada prematura del mundial, volem anunciar la nostra participació en aquest GP de San Marino.

    Alexei, el nostre pilot a insistit en correr l'ultima cursa tot i no tenir el monoplaça al 100%. "Es l'ultima cursa d'un mundial trepidant, no me la perdria per res. Respecte al problemes técnics del monoplaça, estem treballant amb els mecànics de cara al proper mundial.Penso donar el millor de mi mateix."

    ResponElimina