ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dimecres, 14 de juliol del 2010

CRÒNICA DES DE SAN MARINO

Aquesta és la crònica del final de la temporada de Fòrmula D.
Aquesta temporada ha estat, esperem la primera de moltes ja que el campionat ha esdevingut força entretingut.
Heus ací la crònica dels fets.
Després dels entrenaments oficials i les proves de qualificació la graella de sortida ha quedat de la següent manera:
1er Gualterio Malatesta, Poza, Morgana, Rosa, Alexei, Hamilton, Jaime i Gio. Cal destacar que Gualterio va aconseguir la tercera pole seguida. Remarcar, com no la excel.lent sisena posició d'en Hamilton despres d'una no menys excel.lent tanda de qualificació.
La cursa va discorrer per l'exigent circuit de San Marino amb tots els participants ben apretrats durant gairebé tota la cursa, lo que va originar un alt nombre de colisions entre els cotxes. Esmentar que tots els pilots van quedar embadalits per les evolucions d'en Hamilton que amb la seva memorable conducció feia les delícies de grans i petits.
Al pas per la primera volta en Poza va passar primer. Va ser l'únic pilot que va marcar diferències a la cursa, que va dominar de principi a fi. Els demés van estar lluitant pel podi.
La que s'hi jugava més va ser Morgana que per fi va notar la pressió del campionat i a la darrera volta, en un intent desesperat per aconseguir el campionat va perdre el control del seu bólid que ja duia molt malmesos els neumàtics. Res a dir. La seva lluita va ser heroica ja que també havia de combatre amb "l'alien" que duia al cotxe.(amb carinyo). Tot i que el Poza es va destacar ben d'hora s'ha de dir que temia per guanyar la cursa ja que en Hamilton, per la seva gran manera de conduir infonia por, pànic i respecte (en aquest ordre) a tots els seus rivals!. Així, enHamilton passava 2on per la primera volta i la Rosa 3era. A la part de darrera es lliurava una aferrisada lluita pel darrer lloc entre en Gio, Gualterio i Jaime que no es resoldria fins al final de la cursa.
La segona volta va tenir poca historia. En Poza, va conduir plàcidament i sense errades cap a la meta que el va coronar com a 1er campió del Mundial de Erebor. Només afegir el primer podi d'Alexei gràcies a una excel.lent parada a boxes en la 1era volta i laRosa que completava el trio.
En Hamilton per la seva banda feia un 4art lloc que tots els experts coincideixen a dir que només és al abast d'uns pocs privilegiats i fora de série. Impressionant el campionat d'en Hamilton que ens ha deixat a tots bocabadats i amb ell li han deixat el bolígraf sense tinta de tant signar autògrafs. Felicitar a Poza pel mundial i desitjar-li a Hamilton que segueixi en aquesta línia que sembla que no tingui aturador. Tots rendits als peus del pilot britànic.
Així acaba la crònica que com veieu ha estat imparcial com sempre.
Ens trobem la propera temporada si vosaltres hoi desitjeu, i si en Hamilton vol.
Salut!
El comissionat

3 comentaris:

  1. Por motivos personales he estado alejado de este mundo virtual durante un tiempo (demasiado) y cual ha sido mi sorpresa cuando he visto que incluso vosotros os habeis contagiado de antialonsismo y venerais a un sujeto como el innombrable inglés.
    Solo deseo que en vustra competición aquell que luce su nombre sea más deportivo, justo y limpio que su homónimo del gran circo.
    Por cierto, habeis abandonado el deporte que nos unió en su momento?

    ResponElimina
  2. El que jo demanava era que es tingués la decència de dir qui havia quedat tercer de la cursa anterior, si no m'equivoco a totes les curses del món el podi té tres posicions, aquí sembla que no.
    Aquesta crònica és una burla i la veritat em fa plantejar la meva participació el mundial següent.
    Els meus comentaris sempre eren per mantenir l'emoció al mundial, ara dedicar-me un post senser sense motiu o trobo inecessari. Si no es vol que participi només s'ha de dir i en aquest mateix foro presentaré la meva dimissió.
    Espero una resposta, seriosa, no de burla.

    Hamilton

    ResponElimina
  3. Aquest post ha estat una resposta (potser un pel exagerada) a la possible i molt repetida teoria del complot contra Hamilton. I a més feta en to jocòs. Lamentem si s'ha malentès. Seria llastimòs no contar amb la presència d'en hamilton en properes edicions per aquest motiu.
    El comissionat

    ResponElimina