ESTEU VISITANT LA PÀGINA DEL GRUP DE ROL EREBOR

BENVINGUTS!

dijous, 9 de juliol del 2009

CONSULTORI DE LA MORGANA

BENVOLGUT ANÒNIM NECESSITAT,

El que tu necessites son "subcontractats" o "explotats", com tu prefereixis. Els primers et demaran alguna cosa a canvi del seu ajut mentres que els segons els pots utilitzar sempre que vulguis i encara et demanaran que els utilitzis més.

Una altra opció és que et parteixis en tants trossos com necessitis i apliquis a la part del tall una barreja de mucositat de babosa regeneradora i saliva de sargantana retràctil, a parts iguals. Deixes aquesta pasta aplicada tota la nit tapada amb escates de serp ramificada. Pel matí veuras com han crescut en aquestes zones unes "prolongacions" que et permetran suplir la part de cos que et manca en cada tros.

El petit problema és que aquesta segona opció no és del tot reversible. És a dir, en teoria ho és, però a la pràctica no ho tinc tant clar. Encara no he trobat ningú que hagi tornat a ser exactament com era abans de la partició.

Pel que fa atraure la fortuna en la venta, és ben senzill. Sembla un tòpic, però et garanteixo que realment funciona. Has d'anar al Bosc de les Ànimes, collir un trèbol de quatre fulles quan el sol es pon i penjar-lo a la parada que tens, això si, és molt important que sempre estigui encarat al sol. És l'energia d'aquest astre la que farà que els transeunts ignorin aquests ulls injectats amb sang que dius que tens i s'apropin a mirar les teves mercaderies.

També pots intentar subornar una nímfa del Bosc de les Ànimes (aprofita quan hi vagis pel trebol, no facis dos viatges!!!) i un elf de les Terres Llunyanes que es despullin mentres ensenyen les teves obres. De segur que no falla.

Atentament,

Φ Morgana Φ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada